4.9
¡MAGNÍFICO!
 • Fácil de usar
  4.9
 • Soporte técnico
  5.0
 • Características
  4.8
 • Confiabilidad
  5.0
 • Tarifas
  4.9
Escribir opinión
Visita MifiHost

Reseñas y Opiniones de Expertos sobre MifiHost

Rango de precios

Hosting Compartido 2,97 € - 5,99 €
VPS 17,99 € - 59,99 €
Servidor Dedicado 14,99 € - 45,99 €

Data Centers

Premios MifiHost

Nos tomamos el tiempo de revisar en forma personal y anónima los servicios de atención al cliente de cada una de las empresas.
La "Insignia de Excellecia" fue otorgada a las empresas de hosting que cumplieran con los altos estándares de atención al cliente de HostAdvice, lo cual implica que el servicio demostró ser veloz, eficiente, experto y, más que nada, útil. This award is given to hosting companies that have successfully passed our 99.9% uptime test
Travis Jehu

Reseña fijada

Travis Jehu,
5.0
Ik ben op dit moment zeer tevreden met MifiHost . Ik zou mijn Hosting / DNS / FTP ervaring geweldig te zijn en ik heb " rommelen " met plaatsen voor de laatste 7 jaar . In die periode heb ik mijn eige...Leer másn gehost en mijn overstap naar MifiHost geweest met drie andere bedrijven vooraf . Onlangs maakte ik mijn eerste blog en besloten op een hostingpakket door mijn toenmalige Host , GoDaddy . Bij het kiezen van een pakket van hen dat ik hun site beoordeeld voor een paar dagen en werd pas in de war .

Ze hadden arrangementen voor dit en pakketten voor dat maar niets dat combineerde de ' behoeften ' dat ik voelde waren bij de tijd die nodig is en "down the road" . Dus belde ik hen en achteraf was ik verkocht een rekening van goederen. Deze verklaring is gebaseerd op wat ik nu weet namelijk dat MifiHost heeft mij afgedekt en voor een veel betere prijs . Dat is juist. E-mail, te controleren. Onbeperkte ruimte , check , meerdere domeinen , check . onbeperkte bandbreedte , check , een breed scala van add-on -toepassingen , te controleren. Totale controle over mijn mappenstructuur en een gevoel dat ik eigenlijk een server bezitten , te controleren.

Serieus mensen , het is er allemaal in EEN netjes georganiseerd , snel , functie en leerprogramma rijke CPanel . Bij GoDaddy u in te loggen, gaat u naar de rekeningen , moeten kiezen wat je wilde configureren en vervolgens worden gepresenteerd met een Control Panel dat achteraf gezien lijkt alsof het is van 1999 . Noodzaak om e-mail te configureren , klik hier , klik daar , klik overal. En niet te veel van jullie zonen uploadt grote hockey game-bestanden , oh nee , niet doen dat omdat u een opslagcapaciteit die je nooit over in de eerste plaats werden op de hoogte zullen overschrijden . Maar ik denk dat dat is geen big deal . Bel ze op en ze zal je vertellen over de "grote " deal kunnen ze u geven. Oh heck , never mind . Dit verandert in een GoDaddy bashing in plaats van een informatieve MifiHost beoordeling.

Dus hier is het . Mijn site is snel , ik heb al met de steun die een geweldige ervaring was gecommuniceerd. Al mijn " instrumenten " zijn op één plek , de prijs is geweldig, de tutorials zijn geweldig en de algehele ervaring is gewoon liet me af waarom ik niet kijken naar MifiHost eerder. Het simpele antwoord is ... ik gewend aan wat ik had en nooit waagden naast de deur om te zien hoeveel groener het gras was .

Ik had een WordPress site gehost op dat " andere " plaats en het admin panel was slooooow . De site geladen slooooow en zoals ik al zei ze probeerden om ding me om overmaat vergoeding 's . Als u in deze situatie en zich zorgen over het verliezen van je site, wees niet . Als ik mijn in minder dan 24 uur kunnen migreren met absoluut geen down time , kunt u ook !!

Dit proces was vrij eenvoudig en de twee haperingen ik tegenkwam waren bijna onmiddellijk opgelost door steun . Mijn eerste e-mail naar hen , zij stuurde een 03:00 werd beantwoord in 3 minuten. Ik had eigenlijk vastgesteld op snooze ervan uitgaande dat het zou een tijdje duren .Niet het geval. Bij het ontwaken en om terug naar het had ik een andere vraag. Deze werd beantwoord in 10 minuten. Elke keer dat het ondersteunend personeel schreef gedetailleerde antwoorden die zijn afgestemd op mijn situatie . Ze hadden niet " blik " anders dan aan mij linken naar andere nuttige informatie reacties.Niet het geval. Bij het ontwaken en om terug naar het had ik een andere vraag. Deze werd beantwoord in 10 minuten. Elke keer dat het ondersteunend personeel schreef gedetailleerde antwoorden die zijn afgestemd op mijn situatie . Ze hadden niet " blik " anders dan aan mij linken naar andere nuttige informatie reacties.

Aan het einde van mijn reis en het zien licht aan het eind van de tunnel had ik nog een laatste vraag . Deze keer draaide ik me om te chatten . Een vertegenwoordiger was op de lijn in 10 seconden en mijn vraag was 1 minuut later beantwoord.

Bottom line ... De recensies las ik voorafgaand aan het maken van mijn beslissing waren vrijwel allemaal gunstig met betrekking tot ondersteuning MifiHOST 's . Tot nu toe hebben ze me niet teleurgesteld en de bedienden lijken top notch .

Ga ervoor!!!
Menos
Idioma de las reseñas

Actualmente no hay opiniones de MifiHost en español, si tienes experiencia con sus servicios, por favor se el primero en escribir una opinión en español

Precios, Planes y Características de MifiHost - 2022

Planes de Hosting Compartido

Nombre del Plan Espacio Ancho de banda Panel Número de sitios Precio Puntuación
Starter 100 GB 749.98 GB cPanel Ilimitado 2,97 € 9.8 Detalles
Power Hosting Plan Ilimitado Ilimitado cPanel Ilimitado 4,99 € 10 Detalles
Launch Hosting Plan Ilimitado Ilimitado cPanel Ilimitado 3,21 € 9.8 Detalles
Pro Hosting Plan Ilimitado Ilimitado cPanel Ilimitado 5,99 € 9.6 Detalles

Planes de Hosting VPS

Nombre del Plan Espacio CPU RAM OS (Sistema Operativo) Precio Puntuación
Starter VPS 25 GB 2 núcleos 1 GB 17,99 € 9.8 Detalles
Pro VPS 50 GB 4 núcleos 2 GB 34,99 € 9.8 Detalles
Advanced VPS 100 GB 8 núcleos 4 GB 59,99 € 9.8 Detalles

Planes de Servidor Dedicado

Nombre del Plan Espacio CPU RAM OS (Sistema Operativo) Precio Puntuación
Starter Semi Dedicated Ilimitado 4 x 2.40GHz 2 GB 14,99 € 9.8 Detalles
Pro Semi Dedicated Ilimitado 4 x 2.40GHz 0 B 34,99 € 9.8 Detalles
Advanced Semi Dedicated Ilimitado 4 x 2.40GHz 0 B 45,99 € 9.8 Detalles

Mira las empresas de alojamiento web similares

 • 1
  InterServer
  Reembolso 30 Días
  Reseña de experto
  Starting Price
  2,50 € / mo
  65 Planes de alojamiento web
  2 Data Centers
  wrench
  Over 400 Apps are available for 1-click installs
  uptime
  High-performance SSD storage and 99.9% Uptime Guarantee
  check
  24/7 Available Epic Support
  Visitar el sitio
 • 24
  Cloudways
  Reembolso 30 Días
  Reseña de experto
  4.6
  Opiniones sobre Cloudways 532 opiniones
  Starting Price
  0,00 € / mo
  27 Planes de alojamiento web
  25 Data Centers
  database
  SSD, Pre-Configured PHP-FPM, HTTP/2 Supported Servers
  vps
  Auto-Healing VPS Servers Without Website Crashing
  check
  Pay As You Go Billing
  Visitar el sitio
 • 2
  Hostwinds
  Reembolso En cualquier momento
  Dominio gratis
  4.7
  Opiniones sobre Hostwinds 1154 opiniones
  Starting Price
  0,00 € / mo
  33 Planes de alojamiento web
  3 Data Centers
  globe
  Enterprise-Level Solutions with Personal-Level Support
  server
  Fully-Redundant Servers with 2N Redundancy Standards and T1 Carriers
  check
  Award-Winning Web Hosting services suitable for Personal and Business use
  Visitar el sitio
 • 4
  Stablehost.com
  Reembolso 45 Días
  Reseña de experto
  Starting Price
  1,75 € / mo
  21 Planes de alojamiento web
  5 Data Centers
  check
  Over 1,000 Unique Top-Level Domains With Free Whois Protection Included
  check
  Email and DNS-Editor Included With Each Domain
  globe
  Friendly, Helpful Support Staff Available To Help You Via Phone Or Email
  Visitar el sitio

Alojamiento web en Compare:

Selecciona al menos una compañía más para comparar
Cancelar Comparar